Pressen skrev

Frank Hemmingsen: Fra I’m On My Own

Pressen skrev bl.a.:

Stemmen er sprød og jovist er der hit-potentiale. (…) Denne anmelder ville i hvert fald skynde sig at booke billet til denne kvalificerede sangstemme, som er på vej mod noget større”.

**** Midtjyllands Avis

 

Hemmingsen har en meget ligefrem melodifornemmelse, der virker ganske ubesværet i sin udførelse”.

GAFFA

 

Med en stil der kan sammenlignes med et stuerent U2 leverer Frank en solid og følelsesmættet skive”.

***** BT

 

Her er blødhed og nærvær. Og hvor lyder det godt”.

Woman

Man gør klogt i at holde skarpt øje med sangeren og sangskriveren Frank Hemmingsen. At han evner at skrive poprockede perler, og at han synger med en i den grad knitrende intensitet, har striben af de nye numre, der udgør Hemmingsens aktuelle album, ”I’m On My Own”, i den grad sat trumf på.

For Hemmingsen er det da også blevet til solid pressedækning og airplay i forbindelse med releasen: feature i bl.a. Alt for Damerne og Femina, 5 stjerner i BT, 4 i Midtjyllands Avis og 4 i Woman, lige såvel som han har været gæst i Go’ Aften Danmark og i programmet ”Brødrene” på DR P4. Samtidig var det aktuelle album ”Ugens Album” på DR P4 i uge 18 (release-ugen).

Nu er Hemmingsen så klar til at følge op på radiosingle-hittet ”If Only”, som i løbet af foråret og sommeren har taget en lang række radioer og radiolyttere med storm.

Hører man til de få, der endnu ikke er faldet på pop-måsen over Hemmingsen og hans skamløst veldrejede radiohitpotentialer, bliver det svært ikke at falde i nu, hvor ”If I Just Stay Near” køres i stilling som albummets 2. single. For på ”If I Just Stay Near” byder Hemmingsen endnu en gang på popsværmeri af den slags, der allerbedst beskrives som uhørt lækkert! Iørefaldende, eftertænksomt, behageligt og med nerve og kant. Jo, ham Hemmingsen gør det fandenfisme igen…

”I’m On My Own”, der udkom den 28. april 2008, er produceret af Ebbe Frej fra EPO-555 og tæller medvirken af Søren Bigum (Lise Wenzynthius, Peter Sommer m.fl.), Camilla Florentz (EPO-555), Gassem Pedersen (Outlandish m.fl.) og Ebbe Frej.

 

www.frankhemmingsen.com