Blog

Facebook indlæg. 9-12-2104

Det var måske også på sin plads at revidere de noget arkæiske, udokumenterede og meget lokale 10 bud, når nu udspringet også må siges at være tvivlsomt. Her er Christopher Hitchens bud 
1. Do not condemn people on the basis of their ethnicity or color
2. Do not even think of using people as private property or slaves
3. Despise those who use violence or threat of it in sexual relationships
4. Hide your face and weep, if you dare to harm a child
5. Don not condemn people for their inborn nature
6. Beware that you too are an animal
7. Do not imagine that you can escape judgment if you rob people with a false prospectus
8. Turn of that fucking cell phone
9. Denounce all jihadists and crusaders for what they are: psychopathic criminals with ugly delusions.
10. Be willing to renounce any god or any religion if any holy commandments should contradict any of the above

Do not swallow your moral code in tablet form.

Kommentar til Naser Khader i BT den 9.10.2104 om den Danske folkesjæl

Kære Naser. Fin kronik og emnet tåler bestemt en nærmere gennemgang og analyse. Jeg er som andre i denne tråd ikke overbevist om at det lige er Kongehuset som binder os sammen, slet ikke i den forfatning som det har pt. Jeg er også enig med andre i at hvis de smøgede ærmerne op og tog fat, rigtigt fat og ikke lallede rundt i små-fascistiske organisationer som IOC mm, så ville det betyde noget. At der nævnes Mother Theresa skyldes vel bare den almindelige uvidenhed som præger de fleste mennesker, hun gjorde vel isoleret set mere for at trykke kvinder ned end det modsatte og er IKKE et eksempel der er værd at følge. Jeg er meget usikker på hvor du har dine fakta fra når du påstår at Danmark IKKE kan sælge sine produkter lige så godt med en præsident ved styre-roret? Det siger mange men det er ikke simpelthen ikke rigtigt, eller det ved vi i al fald ikke. Når det er sagt så er jeg meget enig med dig i at det er på tide at vi tager fat og finder den fornyede Danske folkesjæl om du vil. Den er under voldsomt pres disse år, en stigende globalisering, en sproglig udvanding (alle vore fine gamle dialekter forsvinder), et religiøst pres fra agressive religioner hvor vores kultur kristendom eller kaffebar deisme nemt bliver skubbet omkuld, en ytringsfrihed som også kæmper hårdt osv osv. Vi er som du siger en lille nation og vi kan ikke lukke os om os selv, den tid er forbi, men vi kan sørge og kæmpe for at vore værdier (se ovennævnte) fastholdes og at vor demokrati fastholdes med kvinder i den hovedrolle de fortjener, iøvrigt det vigtiste som er sket de sidste 150 år. 🙂

Indspark på Facebook den 4.10.2014

Have just read this disturbing book by Sam Harris and here is two quotes among many, well founded and well researched, just think about it for a second; I know the latter looks harsh, but can we afford NOT to talk about it?

“One of the greatest challenges facing civilization in the 21 century is for human beings to learn to speak about their deepest personal concerns – about ethics, spiritual experience, and the inevitability of human suffering – in ways that are not flagrantly irrational. We desperately need a public discourse that encourages critical thinking and intellectually honesty. Nothing stands in the way of this project more than the respect we accord religious faith”.

“The birthrate among European Muslims is three times that of their non-Muslim neighbors. If current trends continue France will be a majority-Muslim country in 25 years-and that if immigration were to stop tomorrow. Throughout Europe, Muslim communities often show little inclination to acquire the secular and civil values of their host countries, and yet exploit these values to the utmost, demanding tolerance for their misogyny, their antisemitism, and their religious hatred that is particular preached in their mosques. Forced marriages, honor killings, punitive gang rapes, and homicidal loathing of homosexuals are now features of an otherwise secular Europe. With a few exceptions, the only public figures who have had the courage to speak honestly about the threat that Islam now poses to European society seem to be fascists. This does not bode well for our future civilization”. Sam Harris.

Indspark på Face Book den 31-09-2014

Andrew Jennings skrev en meget omtalt bog ” The Lords Of The Rings” som omhandlede den fascistoide og bund korrupte ledelse i den Internationale Olympiske komité. Øjensynligt er magtarrogancen kun tiltaget, for Norge har nu endegyldigt trukket deres ansøgning tilbage bla. på baggrund af nedenstående udpluk af krav fra IOC.

– At møde kongen før åbningsceremonien. Efterfølgende cocktail-modtagelse, hvor drinksene skal betales af kongehuset eller eventuelt af den norske OL-komite.
– Fuld kontrol over alle reklamepladser i hele Oslo så længe legene foregår. Kun IOC’s egne sponsorer har plads til at annoncere – og selv gadesælgere kan fjernes.
– Alle IOC-medlemmer skal modtage en ny mobiltelefon med norsk abonnement. Telefonen skal være af mærket Samsung.
– Arrangørbyen skal skaffe og betale egne biler med chauffør til IOC-toppen, IOC-medlemmer og andre, som IOC mener bør have egen bil med chauffør.
– Alle møderum skal være nøjagtig 20 grader konstant.
– Barer på hotellet skal holde åbent ekstra sent, og minibarer skal udelukkende indeholde Coca Cola-produkter.
– Trafikregler og trafiklys må tilpasses, så OL-trafikken bliver prioriteret.
– IOC-medlemmerne skal modtages med et smil, når de ankommer til hotellet

Som svar til indlæg om nøgenhed og gryende puritanisme i Information 23 sep. 2014.

Klarsyn det være sig etisk eller moralsk er et særsyn, desværre. I USA bliver det endnu mere besværliggjort af en (dobbelt) moralsk ny puritanisme, godt hjulpet på vej af de magtfulde kristne organisationer som tuder befolkningen ørerne fulde af synd, himlen og helvede og i al deres overtro forsøger at få mennesker til at forholde sig til deres natur på en alt andet end naturlig måde. Guds eget land siger du, må jeg være fri! Selv hvis man skulle tro på den slags nonsens, så kan man vist roligt sige at bevisbyrden for den påstand ikke rigtigt er løftet endnu, hverken der eller andre steder for den sags skyld. MEN det skaber en frygt for det naturlige og det er synd for dine børn at de skal vokse op og tro at noget så naturligt som nøgenhed og seksualitet er forkert. Når det er sagt så skal vi da passe på at vi ikke i vores seksuelle frigjorthed belaster vore børn mere end vi gavner dem, og jeg kan da også godt mærke at min søn har et andet forhold til nøgenhed end hans mor og jeg. (Han går på International skole i København). Det respekterer vi selvfølgelig, specielt i en følsom teenage fase som nu, men vi forklarer også at vi ikke selv vil ligge under for det, punktum. MEN det har ikke noget at gøre med om de kan være alene sammen, sove sammen etc. DET har noget med førnævnte religion at gøre og en forstokket og forældet tanke om hvad der er rigtigt, forkert, naturligt eller unaturligt og DER sætter jeg foden ned. Det er der ingen gamle, usammenhængende, udokumenterede og ganske uvederhæftige skrifter der skal diktere mig.

Leave a Reply